Usluge

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

 • Organizacija prevoza
 • Rezervacija smještaja
 • Ketering usluge
 • Logistička podrška na licu mjesta
 • Angažovanje pomoćnog osoblja
 • Dizajn, priprema i štampa konferncijskog materijala
 • Pismeni prevod i distribucija materijala
 • Angažovnje visokokvalitetnih prevodilaca za simultano prevođenje
 • Iznajmljivanje svih vrsta tehničke opreme
 • HOTELI / RESTORANI

Turistička agencija CONGRESS TRAVEL  ima jako dobru saradnju sa svim hotelima u zemlji kao i jako povoljne uslove u istim stečene velikim brojem ostvarenih nocenja.
Hotelske i restorantske rezervacije; /obezbjedjivanje sala za rad  / sve vrste koktel partija; sale za prezentaciju;
Vršimo i rezervacije hotela bilo gdje i svijetu.

 • MATERIJAL

Agencija Congress Travel obezbjedjuje štampanje i nabavku svih vrsta konferencijskih materijala. (natpisa sa imenima, bedževa, banera, roll up)

PUTNIČKO ODELJENJE

Turistička agencija Congress Travel je član IATA (International Air Transportation Association). Takodje smo uključeni u rezervacioni sistem AMADEUS, koji omogućava avio, hotelske, rent-a-car rezervacije u čitavom svijetu, BSP za automatsko izdavanje avio-karata i više globalnih sistema za hotelske rezevacije u svijetu.

TEHNIČKO ODELJENJE

Agencija posjeduje digitalnu opremu za simultano prevođenje marke “DIS” (Danish Interpretation System) , poslednje generacije u Evropi . Tehnička oprema za simultano prevodenje: prijemnici sa više kanala, slušalice, bežični mikrofoni, statični mikrofoni, delegacijski mikrofoni, audio i video snimci dogadjaja kao I externa snimanja, snimanje na jeziku govornika; dodatna oprema: Lap-top racunari, LCD ploce, projektorsko platno, flipchart, overhead projektor, markeri za flipchart, etc;
pogledajte katalog

PREVODILAČKO ODELJENJE

Congress Translation - specijalizovana kompanija za pisano i usmeno prevođenje, koja se može pobrinuti za sve potrebe koje možete imati u vezi sa prenošenjem vaših poruka i dokumenata na raznim jezicima, uključujući engleski, fransucki, njemački, ruski, italijanski, albanski i makedonski. Briga o klijentima, upravljanje projektima i mreža lingvista je ono što nas izdvaja od drugih. Naša mreža se sastoji isključivo od najboljih lingvista, tako da vam možemo pružiti kvalitetnu uslugu prilagođenu vašim potrebama. Svi naši lingvisti se ponose svojim jezičkim talentima i imaju godine iskustva u najrazličitijim oblastima prevođenja (tehničkim, pravnim, finansijskim, upravljačkim dokumentima itd.). Garantujemo dosljednost kad je u pitanju visok kvalitet prevodilačkih usluga u širokom spektru oblasti, pazeći da dodijelimo svaki zadatak najadekvatnijem specijalizovanom timu prevodilaca, lektora i urednika. Prevodi dokumenata mogu da se sertifikuju, ovjere i legalizuju na vaš izričit zahtjev. Congress Translation takođe nudi optimalan odnos cijene i kvaliteta, a naše iskustvo i resursi su nam omogućili obavljanje hitnih poslova u kratkim rokovima bez žrtvovanja kvaliteta.

ORGANIZACIJA TRANSFERA (PREVOZA) PUTNIKA

Agencija se bavi i organizacijom prevoza u zemlji i regionu sa veoma udobnim i komfornim vozilima. Prevoz putnika podrazumijeva najam vozila sa vozačem za individualni prevoz na bilo koju destinaciju u zemlji i inostranstvu. Višegodišnjim angažovanjem u ovom poslu, koristeći VIP vozila i angažovanjem profesionalnih vozača tržište nas prepoznaje po tačnosti i kvalitetnom servisu u svakom segmentu davanja ove usluge. Prevoz putnika se obavlja 24h na dan 365 dana u godini.

RENT-A-CAR usluge

Podaci i slike za rent-a-car se nalaze na brošuri koju dostavljamo uz ovaj dokument.
preuzmite katalog

Događaji

 • „Regional Energy Security and Energy Efficiency Conference Budva 2009“
 • „39th European Regional Conference“
 • „MEETING OF THE SEECP MINISTERS for Sustainable Development and Energy“
 • „The Inaugural Conference for Social Empowerment of South-Eastern Europe“
 • 1

image

IATA code 95-2 1226 1
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
Top
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill