Congress travel

Naša priča započeta je 2007. godine kada je osnovana agencija za pružanje podrške klijentima pri organizaciji važnih korporativnih događaja. 


Prepoznavajući potrebe tržišta u oblasti korporativnog putnog menadžmenta, razvijali smo, korak po korak, dodatne komplementarne usluge koje su se postepeno razvile u zasebne sektore sa ciljem da kreiramo sveobuhvatnu ponudu koja će zadovoljiti najzahtjevnije potrebe i očekivanja. 


Naše bogato desetogodišnje iskustvo, kako na crnogorskom tako i na internacionalnom tržištu, proizvelo je stvaranje jedinstvenog brenda koji ujedno predstavlja sinonim za pouzdano i sigurno rješenje pri organizaciji svih tipova događaja.  


Dostupnost, predusretljivost i efikasnost su osnovni principi kojih se pridržavamo kako bi obezbijedili visok stepen kvaliteta svih komplementarnih usluga i time osigurali konstantan rast i razvoj kompanije do poslovne izvrsnosti najvišeg ranga.

Naše usluge

Organizacija događaja

Pružamo vam najefikasnija rješenja u svim fazama i segmentima organizacije događaja uzimajući u obzir karakter, svrhu i rezultat koji želite da postignete kao i raspoloživa finansijska sredstva...

Putnički sektor

Brzina, tačnost i ekonomičnost su naši glavni postulati kada su u pitanju rezervacije avio karata kao i hotelskog smještaja u zemlji i inostranstvu.

Organizovanje transfera

Udobna i komforna vozila iz našeg voznog parka su preduslov za siguran prevoz do željene destinacije. Uz našu logističku podršku ćete uvijek biti u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Tehnički sektor

Ukažite nam povjerenje a mi ćemo se potruditi da obezbijedimo kompletnu audio i video opremu za upečatljiv doživljaj koji će posjetioci, učesnici i klijenti dugo pamtiti. 

Prevodilački sektor

Otklonite sve jezičke barijere na kvalitetan i profesionalan način. Sigurno, pouzdano i provjereno vršimo sve vrste pismenog i usmenog prevođenja.

Rent-a-car

Uvjerite se i vi u razloge sve većeg broja stalnih i zadovoljnih klijenata koji nam se uvijek vraćaju...

Budite slobodni da nam pošaljete direktan upit za bilo koju od gore navedenih usluga. 

Naš stručni tim će se potruditi da vam odgovori u što kraćem roku.