Historia jonë filloi në vitin 2007, kur është themeluar agjencia për ofrim të mbështetjes klientëve gjatë organizimit të evenimenteve të rëndësishme korporative. 


Duke njohur nevojat e tregut në fushën e menaxhimit korporativ rrugor, kemi zhvilluar, hap pas hapi, të gjitha shërbimet tjera komplementare që gradualisht janë shndërruar në sektorë të veçantë me qëllim që të krijojmë një ofertë gjithëpërfshirëse që do t՚i plotësojë nevojat dhe pritjet më kërkuese. 


Përvoja jonë e pasur dhjetëvjeçare, si në tregun malazez, ashtu dhe në atë ndërkombëtar, ka krijuar një brand të veçantë që njëkohësisht njihet si sinonim për zgjidhje të besueshme dhe të sigurt gjatë organizimit të të gjitha llojeve evenimentesh. 


Qasshmëria, dashamirësia dhe efikasiteti janë parimet tona kryesore për të siguruar shkallën e lartë të cilësisë të të gjitha shërbimeve komplementare dhe për të siguruar ashtu një rritje dhe zhvillim të vazhdueshëm të kompanisë deri tek ekselenca e punës të nivelit më të lartë. 


Shërbimet tona përfshijnë një gamë të aktiviteteve përgatitore dhe logjistike të ndërlidhura, që për qëllim kanë një organizim të suksesshëm të konferencave, takimeve, kongreseve, si dhe të gjithë formave të tjera që lidhen për të ashtuquajturën MICE industrinë. 


Agjencia jonë ofron njohurinë dhe përvojën e ekipit të vet profesional dhe kreativ si një bazë të fuqishme të një partneri të besueshëm për projektet tuaja të ardhshme.  

Realizimi i shërbimeve tona kryhet përmes aktivitetet e këtyre sektorëve: 


• Organizimi i evenimenteve 

• Sektori i udhëtimit 

• Transferime

• Sektori teknik

• Sektori i përkthimit

• Rent-a-car

• Marketingu

• Financat

Për çfarë jemi aq të veçantë?

• Kujdesi, devotshmëria dhe qasja profesionale e barabartë ndaj të gjithë klientëve, pa përjashtim

• Përvoja e konsiderueshme në organizimin e evenimenteve të mëdha ndërkombëtare dhe vendore 

• Këshillime në pjesën e përzgjedhjes së vendit për organizim të evenimentit dhe planifikimit të buxhetit 

• Shkalla e lartë e kënaqësisë së klientëve 

• Ekselenca në planifikim, zbatim dhe përcjellje të projekteve përmes përdorimit të IT platformave bashkëkohore 

• Ne i kuptojmë nevojat tuaja, gjë që e kombinuar me devotshmërinë tonë garanton se do të jetësojmë çdo vizion

Mirënjohje dhe çmime:

• Çmimi i Organizatës turistike të Podgoricës për kontribut në avancimin dhe zhvillimin e turizmit në Podgoricë, 2011

• Çmimi i Panairit në Novi Sad për cilësi të shërbimeve ndërmjetësuese, 2012

• NTO Wild Beauty Award 2012 për devotshmëri cilësisë, promovimin inovues, standardet e larta dhe kontributin e përgjegjshëm shoqëror të zhvillimit të qëndrueshëm të prodhimit turistik të Malit të Zi

• Vendi i 2-të – Kompania e vogël më e mirë për biznes në Mal të Zi sipas studimit Blue Coach, 2013/2014

• NTO Wild Beauty Award 2014 devotshmëri cilësisë, promovimin inovues, standardet e larta dhe kontributin e përgjegjshëm shoqëror të zhvillimit të qëndrueshëm të prodhimit turistik të Malit të Zi

Klientët tanë:

ACD doo, Budva
Adria hotel Budva
Adriatic travel
Advokatska kancelarija Karanovic - Nikolić
Advokatska kancelarija Radonjić
Agencija za mirno rješavanje sporova
Agencija za nadrzor osiguranja
Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama
Air Serbia
BLT
Centar za stručno obrazovanje
Državna revizorska institucija
DSSR
Ekonomski fakultet
EL AL Israel Airlines
Elektrotehnički fakultet
ELTAM Dragana Radoman
Evropski pokret
Fakultet političkih nauka
Fond za zaštitu depozita
GRAND agencija 
Help
Hotel Aurel
Hotel Avala
Hotel Bianca
Hotel Budva
Hotel Centre Ville Montenegro
Hotel City
Hotel Hilton Crna Gora
Hotel Maestral
Hotel Mediteran
Hotel Palma Tivat
Hotel Podgorica 
Hotel Princess
Hotel Ramada
Hotel Regent
Hotel Residence 
Hotel Sentido Tara
Hotel Sheraton 
Hotel Splendid
Hotel Verde

Ideal
Institut sertifikovanih računovođa Crne Gore
International Management Group (IMG)
Inženjerska komora Crne Gore
Manualis
Mašinski fakultet
Medicinski fakultet
Merck
Monteline
Montenegro Airlines
Montenegro Premier
NVO Djeca prije svega
NVO Mladi Romi
NVO Staze
NVO Udruženje roditelja
Outsourcing
Restoran Galion
Restoran Imanje Knjaz
Restoran Porto
RLC Montenegro

Svjetska zdravstvena organizacija
TOSHIBA
Turkish airlines
Zaštitnik ljudskih prava i sloboda
Unija poslodavaca
Univerzitet Crne Gore Rektorat
Uprava za kadrove
Uprava za sprječavanje novca i finansiranje terorizma
Yellow events
Zajednica opština Crne Gore
Zavod za metrologiju
Zavod za školstvo 
Zavod za socijalnu i djeciju zastitu
Zavod za zapošljavanje Crne Gore
Zeljeznički prevoz Crne Gore