TRANSFERIMET

Segmenti shumë i rëndësishëm i shërbimit tonë gjithëpërfshirës i referohet organizimit të transportit të udhëtarëve. Këtu ne e konsiderojmë dhënien me qira të automjeteve me shofer për transferime individuale deri tek çdo destinacion në vend dhe/ose jashtë vendit. 


Profesionalizmi i shoferëve tanë, automjetet luksoze komode, saktësia dhe siguria bëjnë që ky shërbim të jetë zgjidhja cilësore dhe e besueshme për të ardhur deri tek destinacioni i dëshiruar. 


Transporti i udhëtarëve kryhet 24h në ditë, 365 ditë të vitit. 


Automjetet luksoze të cilat i kemi në dispozicion janë modelet më të reja, siç:


• VW Passat 8 – 2016

• Mercedes E class – 2012

• Mercedes E class – 2017

• Mercedes S class – 2016

• Mercedes V class – 2017

• Skoda Octavia – 2017

• Renault Trafic – 2016